PDA

View Full Version : Game Bus : City Bus Simulator (2010)



noped
05-15-2010, 12:19
City Bus Simulator (2010)

http://i39.tinypic.com/23w16k4.jpg

Year: 2010
Genre: Simulator / 3D / Add-On
Platform: PC
Release date: 12/05/2010
Developer: TML-Studio
Publisher: Aerosoft

Publication Type: License
Tabletka: Present
Information for restoration: 3%
Language: English, German
Size: 753 MB

Description:
The first addition to the City-Bus Simulator 2010 adds about 20 km route. You will be able to visit new places, see beautiful bridges in Germany as well as enjoy the fresh air in the park, along with virtual passengers.

Features:
Various missions in many varieties of games will give the opportunity to test their skills driving the bus at high speed on busy highways and main roads

Installation:
1. Attention! Need to have the original game City Bus Simulator 2010
2. Then install this plugin and copy the contents of the folder in SKIDROW folder with the game
3. Install the update v1.2 which lies in the archive
4. Play


http://i40.tinypic.com/2jezokw.jpg

http://i41.tinypic.com/20kt4ly.jpg

http://i43.tinypic.com/ac4k5e.jpg

Download:

http://rapidshare.com/files/387376678/Xatz.ws_cbsru.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387376765/Xatz.ws_cbsru.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387376691/Xatz.ws_cbsru.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387376740/Xatz.ws_cbsru.part4.rar
http://rapidshare.com/files/387376735/Xatz.ws_cbsru.part5.rar
http://rapidshare.com/files/387376732/Xatz.ws_cbsru.part6.rar
http://rapidshare.com/files/387376796/Xatz.ws_cbsru.part7.rar
http://rapidshare.com/files/387376754/Xatz.ws_cbsru.part8.rar

noped
05-15-2010, 12:21
City Bus Simulator 2010 Regiobus Usedom (2010)

Group SKIDROW released Regionbus Usedom addon for City Bus Simulator 2010. This addon pack requires orginal game!

The first add-on for the City-Bus Simulator 2010 adds about 20 km of route. From the "gate to the Island of Usedom", the town of Wolgast, to Germany´s biggest and most beautiful balance bridge, the Peenebridge via the districts of Mahlzow, Bannemin, Zinnowitz, Zempin to the destination of the seaside resort of Koserow.

Drive through the preserved nature environment of the Island of Usedom with its forests, avenues, vast grasslands and meadows. The Achterwasser and the beach at Koserow with its pier complete the virtual holiday flair of this add-on.

Various missions in lots of varieties will challenge your skills in driving a bus at high speeds and on high frequented main roads. Has the road ever seemed narrower? Take the driver’s seat and check it out!

http://www.rapidbytes.org/wp-content/uploads/2010/05/19965_cbs2010usedom_15.jpg

Releasename: City.Bus.Simulator.2010.Regiobus.Usedom-SKIDROW
Genre: Simulation
Size: 753 MB
File name: sr-cbsru
Developer: Aerosoft Online
Links: NFO | Homepage
Download: NZB | Torrent
Required software: City Bus Simulator 2010

Download:

#

http://rapidshare.com/files/387257567/sr-cbsru.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387257570/sr-cbsru.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387257560/sr-cbsru.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387257574/sr-cbsru.part4.rar

abraham
05-15-2010, 17:04
keren....
haulin bisa masuk gag ya bisnya?

goes eka
05-15-2010, 17:26
bis kota aja ya??

adnan_bogi
05-16-2010, 13:09
Keren game bisnya...

r4hm4t
05-16-2010, 14:08
mantep euy...

simulator lagi....

Mustafa
05-16-2010, 14:36
Yang free add on nya aja lho, bukan game utamanya.

nazisetra
05-16-2010, 19:47
kerrreennn,,
3D abiezzz..

kakashi
05-16-2010, 20:35
keren euy, bisa ngeblong kyk di haulin gk yah ? xixixi :piece:

sukabis
05-18-2010, 17:26
wakakakaka

coba ahhh...hehehe

itu donlotnya satu aja apa semuanya kalo semuanya ogah ahhh...

abufathimah
05-19-2010, 15:16
wakakakaka

coba ahhh...hehehe

itu donlotnya satu aja apa semuanya kalo semuanya ogah ahhh...

kayaknya sih semua om.
liat aja tuh file-nya aja ampe 700an MB.

tapi kayaknya berat di VGA nih.

ijin bookmark dolo ya.

kakashi
05-21-2010, 18:13
yg bingung cara mainnya, dari tadi gk bisa2 :frown2::frown2::frown2:

dexterandre
05-25-2010, 20:28
wah.. bisa keliling dunia nih

ito boy
05-26-2010, 07:17
yg bingung cara mainnya, dari tadi gk bisa2 :frown2::frown2::frown2:

wew.,dah brhasil download om??
q aja dari kmarin g slesai2 ni downloadnya..:frown2:
kuota download d rapidshare dah abis..
hehe..

goes eka
05-26-2010, 07:42
yg bingung cara mainnya, dari tadi gk bisa2 :frown2::frown2::frown2:

boleh dund di bagi2 hasil donwloadnya,,,

toyz
05-28-2010, 19:21
Wah.. grafis 3D maut kayak gini, perlu resource memory sama VGA card yang maut juga nih.. (ngumpulin dulu lah buat beli yang lebih canggih lagi)

kakashi
05-28-2010, 19:38
boleh dund di bagi2 hasil donwloadnya,,,

gk usah capek2 download om, mending beli wkwkwk :piece:

bismania_baru
05-29-2010, 01:34
City Bus Simulator (2010)

http://i39.tinypic.com/23w16k4.jpg

Year: 2010
Genre: Simulator / 3D / Add-On
Platform: PC
Release date: 12/05/2010
Developer: TML-Studio
Publisher: Aerosoft

Publication Type: License
Tabletka: Present
Information for restoration: 3%
Language: English, German
Size: 753 MB

Description:
The first addition to the City-Bus Simulator 2010 adds about 20 km route. You will be able to visit new places, see beautiful bridges in Germany as well as enjoy the fresh air in the park, along with virtual passengers.

Features:
Various missions in many varieties of games will give the opportunity to test their skills driving the bus at high speed on busy highways and main roads

Installation:
1. Attention! Need to have the original game City Bus Simulator 2010
2. Then install this plugin and copy the contents of the folder in SKIDROW folder with the game
3. Install the update v1.2 which lies in the archive
4. Play


http://i40.tinypic.com/2jezokw.jpg

http://i41.tinypic.com/20kt4ly.jpg

http://i43.tinypic.com/ac4k5e.jpg

Download:

http://rapidshare.com/files/387376678/Xatz.ws_cbsru.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387376765/Xatz.ws_cbsru.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387376691/Xatz.ws_cbsru.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387376740/Xatz.ws_cbsru.part4.rar
http://rapidshare.com/files/387376735/Xatz.ws_cbsru.part5.rar
http://rapidshare.com/files/387376732/Xatz.ws_cbsru.part6.rar
http://rapidshare.com/files/387376796/Xatz.ws_cbsru.part7.rar
http://rapidshare.com/files/387376754/Xatz.ws_cbsru.part8.rar

kang, spek nya apaan nih? Kalo kga ada speknya bisa ragu nih ane nginstall nih gim!

dewara
06-05-2010, 23:45
bakal tambah lagi nih game di kompie ane

konde035
06-06-2010, 09:45
kira2 seberat Bus Simulator yg versi sebelumnya nda yah??

kakashi
06-06-2010, 10:15
kira2 seberat Bus Simulator yg versi sebelumnya nda yah??

mungkin om...

ni spec utk game nya om

- Core 2 Duo 2.0 Ghz
- Windows XP / Vista Directx 9.0c
- 1 GB ram for windows XP / 2GB Ram for Vista
- graphics card Nvidia Geforce 86xx
- installations size= 3.0 GB

( copas dari cover kaset ) :piece:

konde035
06-06-2010, 10:20
astagaaaa ...
kompi ku blm mampu nih .. xixixixixi
harus pergi k Glodok dulu utk upgrade ... xixixix
check dompet dl deh .. wkkkkkk

Andromeda_007
06-14-2010, 18:06
ada yang bersedia ngerubahnya jd bis indonesia???

DiX
06-14-2010, 21:23
bagi yg udah download, berbaik hatilah anda dengan meng-upload ulang ke server lokal...

hihi..

noped
06-15-2010, 09:59
mungkin om...

ni spec utk game nya om

- Core 2 Duo 2.0 Ghz
- Windows XP / Vista Directx 9.0c
- 1 GB ram for windows XP / 2GB Ram for Vista
- graphics card Nvidia Geforce 86xx
- installations size= 3.0 GB

( copas dari cover kaset ) :piece:

yah kira kira seperti di atas inilah spec nya

noped
06-15-2010, 10:11
Tambahin or tambahan, hihi...

http://warezbul.com/wp-content/uploads/2m5l7o11.jpg
Bus Driver Full Game Free and Full Download

Bus Driver is a racing game, and you don’t need high system requirements..


http://i49.tinypic.com/2echw8y.jpg

http://i50.tinypic.com/30vlp52.jpg

Download (http://hotfile.com/dl/46334501/ea1b73e/Bus_Driver.rar.html)

kakashi
06-15-2010, 10:26
bagi yg udah download, berbaik hatilah anda dengan meng-upload ulang ke server lokal...

hihi..

beli aja om kaset nya udh banyak yg jual kok, dari pada repot2 download udh gitu lama lagi hehehe :piece:

noped
06-24-2010, 15:04
beli aja om kaset nya udh banyak yg jual kok, dari pada repot2 download udh gitu lama lagi hehehe :piece:

Kalo ga mau repot ya spt saran om ini.
Kalo mau repot dan siksa bandwidth ya kudu repot, namanya aja download, mana ada yg enak, ckckckckckckkkk

ck_mon
07-17-2010, 00:05
Tambahin or tambahan, hihi...

http://warezbul.com/wp-content/uploads/2m5l7o11.jpg
Bus Driver Full Game Free and Full Download

Bus Driver is a racing game, and you don’t need high system requirements..


http://i49.tinypic.com/2echw8y.jpg

http://i50.tinypic.com/30vlp52.jpg

Download (http://hotfile.com/dl/46334501/ea1b73e/Bus_Driver.rar.html)


ane ud pernah main yg ini..lmyn bagus dan gak berat di pc... tp sayangnya gak ada view dr dlm kabin... jadi agak repot juga klo nempel ama mbl sedan

triplesobries
08-17-2010, 23:35
Hehe,, kayaknya yang ini ngga bisa ngeblong kayak haulin ya Om? kalo ada pelanggaran langsung kena denda bukan?

triplesobries
08-17-2010, 23:42
ane ud pernah main yg ini..lmyn bagus dan gak berat di pc... tp sayangnya gak ada view dr dlm kabin... jadi agak repot juga klo nempel ama mbl sedan
tul betul, jadi lebih enak mainnya pake view dari luar kayak gini kan Om?? http://i50.tinypic.com/30vlp52.jpg

abraham
09-06-2010, 13:53
Hehe,, kayaknya yang ini ngga bisa ngeblong kayak haulin ya Om? kalo ada pelanggaran langsung kena denda bukan?

betul, kalo terlalu kenceng, ngerem mendadak, n nabrak...

sigitcool
09-21-2010, 11:13
ada haulin versi indonesia ga sih gan???

fajarjamirobks
09-21-2010, 20:34
ada haulin versi indonesia ga sih gan???
Ada om. Nanya aja ke mas Bibing.

Kaizen
09-27-2010, 12:34
Maaf kalau salah tempat, ane dapat info di FB, kalau ada thread disini tentang download 18 Wheels of Steel Haulin mod bus indonesia, dimananya, ane mau tau caranya download master, peta indonesia dan bus indonesia bisa diberitahu linknya ?

Fatamorgana
09-27-2010, 12:43
Maaf kalau salah tempat, ane dapat info di FB, kalau ada thread disini tentang download 18 Wheels of Steel Haulin mod bus indonesia, dimananya, ane mau tau caranya download master, peta indonesia dan bus indonesia bisa diberitahu linknya ?

masuk sini... dan ikuti sampe pooollll....

http://www.bismania.com/home/forumdisplay.php?147-18-WOS-Haulin-Bus-Mod

Kaizen
09-27-2010, 12:46
masuk sini... dan ikuti sampe pooollll....

http://www.bismania.com/home/forumdisplay.php?147-18-WOS-Haulin-Bus-Mod
Maaf gan ane ga bisa akses kelink itu tulisannya:
Kaizen, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:


Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Fatamorgana
09-27-2010, 12:53
Maaf gan ane ga bisa akses kelink itu tulisannya:
Kaizen, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:



Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.



Mod nih gimana mod... hehehehe..... tanya ke momod dulu... xixixi

fajarjamirobks
09-27-2010, 19:00
Mod nih gimana mod... hehehehe..... tanya ke momod dulu... xixixi


Maaf gan ane ga bisa akses kelink itu tulisannya:
Kaizen, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:


Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.


Boleh jawab gak om,
Salah satu kenapa gak bisa dibuka adalah : Belum mencapai 300 post. Kalo udah lebih dari itu, monggo cari forum games yang isinya 18 WOS Haulin Bus Mod.
Itu salah satu pendapat ane, kalo salah bisa dikoreksi oleh mas Ryan.

Kaizen
09-27-2010, 19:05
Boleh jawab gak om,
Salah satu kenapa gak bisa dibuka adalah : Belum mencapai 300 post. Kalo udah lebih dari itu, monggo cari forum games yang isinya 18 WOS Haulin Bus Mod.
Itu salah satu pendapat ane, kalo salah bisa dikoreksi oleh mas Ryan.
Memang begitu ya ?. Sebelumnya waktu mau buka profil ane jg begitu tulisannya tapi akhirnya bisa. Kenapa di FB ga disebutin ya, hanya disebutkan bahwa untuk download hanya yang sudah member forum ini. Padahal itu hanya link nya belum downloadnya. Tapi terima kasih atas infonya

ainun
10-17-2010, 11:00
wah, leptop ane bisa njebluk dipasangi game ini

ainun
10-17-2010, 11:04
Boleh jawab gak om,
Salah satu kenapa gak bisa dibuka adalah : Belum mencapai 300 post. Kalo udah lebih dari itu, monggo cari forum games yang isinya 18 WOS Haulin Bus Mod.
Itu salah satu pendapat ane, kalo salah bisa dikoreksi oleh mas Ryan.
di kaskus ada om

Andist
12-04-2010, 15:23
nyimak dulugan..

suga
01-11-2011, 13:46
berati ane ga isa dunlud ya gan..??.

Ryan.Agusta
01-11-2011, 13:51
berati ane ga isa dunlud ya gan..??.

cb aja dl itu kan sdh ada link'nya

j.a.p
01-11-2011, 14:01
kok, saya ga bisa liat gambarnya om..

fikri_bismania_sby
03-30-2011, 11:41
Tambahin or tambahan, hihi...

http://warezbul.com/wp-content/uploads/2m5l7o11.jpg
Bus Driver Full Game Free and Full Download

Bus Driver is a racing game, and you don’t need high system requirements..


http://i49.tinypic.com/2echw8y.jpg

http://i50.tinypic.com/30vlp52.jpg

Download (http://hotfile.com/dl/46334501/ea1b73e/Bus_Driver.rar.html)
yang ini uda punya om..

paulsinaga
04-18-2011, 16:04
Waduh ternyata speknya sbegitunya ya..bruntung kmaren ga jadi beli, d kertasnya ga ada ket spek VGA n processornya..kalo jadi beli sia2 laptopnya ga kuku..hihi

arief ilham
08-15-2011, 06:14
om, file di rapidnya dah di delete ya?
ane pgen sedot tapi ga bisa

ahmadsantoso
08-21-2011, 16:43
Hay... Semuanya ...

Sy Member Baru Disini...
Gimana Ya Download Game Bus Indonesia.. ??

Kalau Tau Kasih Tau....
S'alnya Pengen Main ni...

Kyanya Seru.......

Tamara Akashi
08-21-2011, 18:10
spek minimal kompinya berapa om?

fajarjamirobks
08-25-2011, 20:07
spek minimal kompinya berapa om?
Spesifikasi Minimal yang dibutuhkan:
OS : XP/Vista
RAM : 2 GB
VGA : GeForce 9800 GT atau spesifikasi di atasnya.
HDD : 3 GB

digdoyo
09-22-2011, 00:26
City Bus Simulator (2010)

http://i39.tinypic.com/23w16k4.jpg

Year: 2010
Genre: Simulator / 3D / Add-On
Platform: PC
Release date: 12/05/2010
Developer: TML-Studio
Publisher: Aerosoft

Publication Type: License
Tabletka: Present
Information for restoration: 3%
Language: English, German
Size: 753 MB

Description:
The first addition to the City-Bus Simulator 2010 adds about 20 km route. You will be able to visit new places, see beautiful bridges in Germany as well as enjoy the fresh air in the park, along with virtual passengers.

Features:
Various missions in many varieties of games will give the opportunity to test their skills driving the bus at high speed on busy highways and main roads

Installation:
1. Attention! Need to have the original game City Bus Simulator 2010
2. Then install this plugin and copy the contents of the folder in SKIDROW folder with the game
3. Install the update v1.2 which lies in the archive
4. Play


http://i40.tinypic.com/2jezokw.jpg

http://i41.tinypic.com/20kt4ly.jpg

http://i43.tinypic.com/ac4k5e.jpg

Download:

http://rapidshare.com/files/387376678/Xatz.ws_cbsru.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387376765/Xatz.ws_cbsru.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387376691/Xatz.ws_cbsru.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387376740/Xatz.ws_cbsru.part4.rar
http://rapidshare.com/files/387376735/Xatz.ws_cbsru.part5.rar
http://rapidshare.com/files/387376732/Xatz.ws_cbsru.part6.rar
http://rapidshare.com/files/387376796/Xatz.ws_cbsru.part7.rar
http://rapidshare.com/files/387376754/Xatz.ws_cbsru.part8.rar
aku pengen ngunduh tapi kok gagal teruusss yak..ada keterangan kayak gini =>

*mohon pencerahanya

Download not available

The following download is not available:

https://rapidshare.com/files/387376678/Xatz.ws_cbsru.part1.rar | 0.00 MB

The file of the above link no longer exists. This could be for several reasons:


The uploader deleted the file.
The file contained illegal contents and was deleted from our servers by our abuse-team.
The file is incorrect.
The server is busy and can not process the request.


File not found.